Vi var 9 mand, der var med på årets tur til skønne Stensåen. ROLK havde lejet en minibus, og stemningen var høj fra vi kørte fra klubhuset. Snakken gik omkring vejret og hvad grej der nu var effektivt i elven de næste par dage. Der var flere deltagere der ikke havde været i Stensåen før. Så Arne og jeg fulgtes ad det første stykke tid. Vi fandt et godt sted og efter 2 kast med en webspinner, havde Arne fanget sin første havørred i en elv. Efter en kort fight, lå der en smuk fisk på bredden.

Lørdagen vejr bød på en masse solskin, som gør fiskeri lidt svært, men Bent og Ronny fandt nogle fisk. ROLK havde lejet 2 hytter og efter en hel dags fiskeri, summer hytterne af mados fra store bøffer med lækker sovs. Der blev hygget om aftenen indtil trætheden og den friske luft havde bestemt, at nu var det tid til at gå til ro. Søndag morgen, var hytten fuld at fødselsdagssang, idet formand Uffe blev 75 år. Der var gaver fra bestyrelsen og efter et hyggeligt morgenbord, skulle der fiskes igen.

Var vejret flot om lørdagen, fik vi så sandelig nu brug for regntøjet. De første par timer væltede regnen ned, men optimismen steg, nu var det faktisk optimalt vejr til at fange fisk i. Bent havde igen luret en fisk bag ved en sten, og så kunne han lande en flot havørred. Stensåen er en smukt og hyggelig elv, vi vil igen arrangere en tur til næste år. Tak til alle for en rigtig dejlig tur.

Du kan se alle billederne her:

Uffe