Så er nøglerne afleveret i Kattingeværket ved Roskilde, efter nogle hektiske dage. Lørdag den 21. maj kl. 10 startede dagen med nogle kraftige regnbyger, men sluttede med den smukkeste solnedgang, til lækker bål mad, fra kokken Peter.

Det var skønt at se, at næsten alle fremmødte var familier med store og små børn. Det skabte en dejlig stemning igennem hele dagen. Nogle familier kom kl. 10 og gik først da bålet brændte ud, sikken en dag de havde haft. Der var fisketure på Kattinge Sø, Liv fra Nationalparken havde guidede ture, hvor temaet var en lækker skovpesto. Sidsel fra ROH, dissekerede en gedde, fanget i Kattinge Sø, til stor beundring fra børn og voksne. Fiskeguide Henrik fra FZ, havde flere ud og fange hornfisk i Kattinge Vig. Adam (ROLK junior) stod for ”kast med blink” konkurrencen, med præmier til alle. Lone fik sat familier og deres børn i gang med ”vild med mad” hvor temaet var hornfiskeretter. Her blev skabt en mange forskellige måder at lave dem på, og sikke nogle flotte retter der blev præsenteret. Der var præmier til de 4 bedste. ROLK sørgede også for frokost med masser af grillpølser over bål, som hurtig forsvandt.

I ROLK fik vi skabt en dejlig dag med en række sjove og hyggelige elementer for hele familien. Der var masser af rosende ord om vores arrangement. Der blev skabt nye venskaber og medlemmer til   foreningen.