Ved Lasse´s foredrag kom vi rundt i hele verden på en spændende og inspirerende måde. På sådan en regnfuld dag, har man jo blot lyst til at komme ud og opleve det hele. Stor tak til Lasse for hans inspiration. På foredraget lovet vi at samle nogle informationer om Lasse ture, de her her.

 Rügen
Wolf snakker dansk og er nemmest at komme i kontakt med, ved at ringe på tlf.
+49 38308 69048
Han har også en facebookside, Ruegenfishing by Kaiser, samt en hjemmeside www.ruegenfishing.de HUSK at have dansk fisketegn med derned, for at kunne indløse et tysk turist fisketegn. I får det tyske fisketegn hos turistkontoret, der ligger i samme lille by hvor Wolf bor. Wolf er guide, og vil man fange mange ørreder, kan man book ham inkl. båd til få penge. Fluefiskeriet fra hans båd kan ikke anbefales, men med spinnestang jeg set flere af hans gæster fange mange fisk. 

Hans mor har værelser til ca. 15 personer. Det er billigt at bo der og ret hyggeligt, at spise ude på de små restauranter om aftenen. Inkl. i prisen for værelserne er der morgenmad og de smøre gerne en madpakke til en og laver the, kaffe eller kakao. Et lille tip – Wolf elsker god rom. Får han sådan en flaske, disker han op med alle de gode pladser, hvis man vil vadefiske 🙂  

www.ois.dk

Hjemmeside til ejendomsdata.

Søg via kortfunktionen. Zoom ind til du ser matriklerne. Tryk på matrikelnummeret, og du få oplysningerne på lodsejer.