Vores juniorer

ROLK vil meget gerne fremme udviklingen af klubben ved hjælp af juniorer/unge lystfiskere, da det er dem, der skal være med til at udvikle klubben fremover.

I ROLK satser vi meget på, hvor vigtigt det er at være med til at udvikle et bæredygtigt fiskeri og at tage miljømæssige hensyn. Undervisningen af juniorerne, samt deres oplevelser i naturen, skal også være med til at give dem en forståelse af, hvordan vi sikrer vores miljø.

Vi arrangerer fisketure for juniorer, men også fælles ture sammen med seniorer, da vi ved, at mange juniorer gerne ønsker en voksen at lære af.

Alle ROLK’s arrangementer, foredrag, osv. er selvfølgelig åben for vores juniorer.

Når der ikke bliver fisket, typisk efterår og vinter, mødes de unge lystfiskere og juniorlederne i ROLK’s klubhus på Fiskevejen i Veddelev. Der bliver hygget, bundet fluer, bygget spinnere, set fiskefilm og talt om fiskemetoder, samt om hvordan man fanger de forskellige fiskearter.

Er du en ung, uerfaren lystfisker, der gerne vil have både teoretisk og praktisk viden om lystfiskeri, er du meget velkommen i ROLK. Vi er mange erfarne seniorer, der gerne vil hjælpe dig.

Vidste du, at Danmarks Tekniske Universitet har fundet 35 forskellige fiskearter i Roskilde Fjord? En af Danmarks mest artsrige fjord – og den er vi i ROLK med til at beskytte.

Velkommen i ROLK – og knæk og bræk.

Bliv medlem

Bliv en del af Roskilde og Omegns Lystfiskerklub

Kom med på fiskeeventyr, klubaftener og bliv en del af klubben
Bliv medlem