Er netop vendt hjem efter en fantastisk tur til Langvad/kornerup å.

Jeg havde bevæbnet mig med lille krog under pindeflåd og de mindste orm jeg kunne finde i haven.

Første plads giver en rigtig pæn lille bækørred. Den blev landet Ca 5 meter brændenældekrat fra hvor min telefon lå og det ville jeg trods alt ikke udsætte den for, så den blev genudsat uden at blive fotograferet.

Derefter bed to små aborrer på og de røg selvfølgelige også tilbage ivandet.

Efter at have skiftet plads et par gange (og jer der har fisket den å strækning ved at det ikke er super nemt) fandt jeg et nyt hotspot.

Ormen blev taget af en ørred, dog uden at den blev kroget og da det var sket et par gange skiftede jeg til et lille blink med enkeltkrog og så sad den der i første kast. En lille fisk som kan ses på billedet.

Den så lidt slidt ud synes jeg og skynder mig at få den tilbage i vandet. Et kast mere samme sted… BAM.. Rigtig pæn ørred tager blinket med det samme. Denne her er stor (måske forklaring på hvorfor den anden er lidt slidt) og vil slet ikke på land.

Den springer og laver tredobbelt salto mens jeg ser sådan her ud 😲😲😲 og svømmer ind i grøden hvor den får bakket fri af krogen.

Satans! Den var virkelig stor, måske stor nok til grillen… Just kidding..både med størrelsen og grillen. Men større end den første ihvertfald.

Efter det cirkusnummer var alt på det nærmeste stræk skræmt i skjul så det var tid til at cykle hjem.

Nu vil jeg hænge strømper og bukser til tørre og smørre aloe Vera på alle de steder jeg blev brændt af brændenælder.

Knæk og bræk derude

Lone