100 sjællandske havørredpladser

Er havørredfiskeri nyt for dig? Har du aldrig fisket havørred på Sjælland før, eller søger du lidt inspiration til at gå på opdagelse i nyt og ukendt havørredterritorium?

Denne e-guide er til dig, der gerne, for alvor, vil have hul på det sjællandske havørredfiskeri, og som er på udkig efter håndfaste informationer om, hvor havørreden skal opsøges og fanges – alt sammen i en oversigtlig form med detaljerede pladsbeskrivelser, kørselsvejledninger og luftfoto-links, der fører dig lige til fiskevandet.

Sjælland byder på et utroligt spændende havørredfiskeri med massevis af naturskønne pladser inden for overskuelig rækkevidde, og her fanges hvert år solide mængder knitrende blanke trofæfisk. Alt hvad fiskeriet kræver er et gyldigt lystfiskertegn, basalt fiskeudstyr og lidt eventyrlyst, viljestyrke og held. Men med denne e-guide, der rundhåndet serverer 100 af Sjællands allerbedste havørredpladser – i tillæg til brugbare informationer om affiskning, sæson, vejrforhold og agnbrug, er du særdeles godt rustet til at få havørreden i tale. De sølvblanke oplevelser venter derude…

Knæk og bræk!

Forfatter 

Rasmus Pabst Ovesen

Du kan købe E- guiden for 99 kr. her: