Fredag den 15 maj, tog jeg til Munkholmbroen, for at fiske efter Hornfisk, vejret var meget omskifteligt sol/regn blæst fra forskellige retninger, jeg var der ca. kl 9,30 og jeg fanget absolut ingenting,  ikke et eneste hug, kl. var blevet 14. Udskiftninger af lystfiskere i Waders var stor, men skete der pludselig det at gutten der stod 10 meter fra mig fangede en flot makrel, så jeg udskiftede silkekrogen med en trekrog på ynglings blinket, 5 minutter senere fangede jeg så endelig en hornfisk, 10 minutter senere fik jeg min første makrel fra kysten og så bare 5 minutter senere……BUM kæmpehug -og det føltes meget tungt, den farede rundt først til højre, så til venstre, så tilbage så ligefrem, nu havde jeg fået den så tæt ind at jeg kunne se at det var en Havørred, min puls var vel omkring de 2000, efter at have fightet den et lille stykke tid, fik jeg den trukket op på en lille muslinge banke…..min første havørred var landet, jeg har selvsagt ikke pralet i Rolk med at jeg aldrig har fanget en Havørred og selvom det kun blev til en enkelt Hornfisk, er dette den bedste fiskedag i mit lange liv. Moralen må være: bliv ved, så skal det nok lykkes.

Venlig hilsen Peter Ravn