Vil du være klar til laksesæsonen, så afholder vi kastekursus med 2 håndsstang

Kurset er kun for ROLK medlemmer!!

Fisker du i åen vil du med garanti have brug for at kunne mestre andre kast end blot overhåndskastet,

Der findes mange forskellige kast, og efter sigende mere end 108 forskellige kast hvis det hele tælles sammen, men det er heldigvis langt fra dem alle man skal mestre og kan nøjes med mindre end en håndfuld som f.eks. overhåndskast, underhåndskast, rullekast, snap-T, og cirkelkast. Med disse kast kan du klare dig i langt de fleste situationer, resten er pral. Fisker du på kysten med enhånds er der også situationer hvor du kan drage fordel af at kende disse kast -desuden vil ved at lære disse kast blive mere fortrolig med stang og line og således blive en mere alsidig både lystfisker men også fluekaster.

Denne gang foregår det på vand og til en afveksling i Jyllinge hvor der er et specielt lavvandet og strømfyldt område som egner sig godt til dette.

Når vi har kastet linen og den ‘hænger’ nedstrøms, skal vi have linen kastet så det ligger i en vinkel fra bredden. Området mellem Lilleø og Jyllinge simulerer fint det vi vil opleve i elven, så vi i højere grad kan træne i forhold der minder om strømvand.

Siden det foregår i vand kræver det at du ifører dig waders, skridtstøvler el. lign.

  1. april 18-20
  2. april 18-20

Instruktør Lars Broberg, og måske en gæstetræner!

Tilmeld dig her

Her mødes vi