Søndag, den 26. september kl. 7.00 – Mødested ROLK’s klubhus.

Vi tager igen i år til Stensåen, der byder på en fantastisk natur og spændende fiskeri efter havørreder og laks. I år vil vi også fiske i åen længere opstrøms, men det kræver et ekstra fiskekort, som skal betales via nettet. Mere info omkring dette ved tilmeldingen. Det normale fiskekort koster 100 kr. for hele dagen og som vi køber i Bådstad. Vi forsøger at lave samkørsel i det omfang det er muligt.

”Stensåen er en lille å, som på sit nedre stræk ud mod havet løber igennem smuk natur. Åen har et fint optræk af laks og havørred. September er højsæson for havørred, men der tages også laks. Forholdet er ca. 80/20 i havørredens favør. Det er de nederste ca. 2 km, som vi fisker på. Herudover dækker fiskekortet en sø, som har direkte forbindelse til åen, hvor ørreder og laks også trækker ind.

Åen løber igennem skov, så det er først og fremmest spinnefiskeri med små spinnere, woblere og blink. Små Rapala woblere og spinnere i hidsige farver er gode. Der må gerne være lidt vægt i dem, så de kan nå ned i hullerne i åen. Der kan også fiskes med flue, men det kræver at man mestrer teknikken med rullekast.”

Tilmeld dig her

Her mødes vi