Lørdag den 17. april 2021

Turen afvikles et sted på Vest eller Nordsjælland, på strækningen mellem Korsør og Rørvig. Pladerne afhænger af de aktuelle vejrforhold, så vær forberedt på, at mødestedet meldes ud kort før dagen, senest aftenen før.

Program: Vi mødes kl. 8.00, hvor der vil være en introduktion til fiskepladsen samt generel instruktion i strategi og affiskning. Der vil være specielt fokus på fluefiskeri, men fiskere med spinne/bombardagrej er yderst velkomne.

Dagens instruktør er Lars Broberg – 49111164 mail: 4broberg@gmail.com

Tilmelding til DSF her:

COVID-19-hensyn: Vi gennemfører alle kurser under hensyntagen til gældende anbefalinger. Vi har særligt fokus på forebyggende foranstaltninger, herunder mulighed for at holde afstand og opretholde en god håndhygiejne. Grundet Covid-19 skal man selv tage en madpakke/kaffe med på denne tur. ROLK vil servere en sodavand eller en alkoholfri øl. Der udveksles erfaringer med formiddagens forhold. Herefter fiskes videre til kl. 14.00, hvor den fælles del af turen slutter. Herefter er der fiskeri, hvor instruktøren vil komme rundt til alle deltagere og give individuelt råd og vejledning.

Her mødes vi