Spændende fluefiskeaften med Lars Broberg

Dato: Onsdag  den 24. januar kl. 18

Sted: Restaurant Store Børs – Havnegade 43 – 4000 Roskilde

Lars Broberg er en alsidig herre, som ud over kurser i fluebinding og fluekast har været instruktør på en lang række fiskerejser. Bl.a. for Danmarks Sportsfiskerforbund, til Sverige, Island og Grønland. På denne aften vil Lars fortælle om sin store glæde ved fluefiskeri og sine erfaringer, samt dele ud af sin oplevelser.

Lars siger: Min store passion er fluefiskeri og inden for denne kategori er jeg meget alsidig med hensyn til arter og metoder, dog støver jeg også spinnestangen af med jævne mellemrum.

Det primære fiskeri jeg dyrker er efter Havørred fra kysten omkring Roskilde Fjord og Isefjorden samt Nordkysten, laksefiskeri med 2-hånds stang, tørflue, Geddefluefiskeri. Jeg har desuden i en del år været en del i Grønland efter de helt vanvittige stærke og smukke Fjeldørreder.

Lars er certificeret kasteinstruktør i gennem Fly Fishers International, og er desuden bestyrelsesmedlem og kasteinstruktør i Copenhagen Fly Casting Club (CFCC), samt bestyrelsesmedlem i Roskilde og Omegns Lysterfisker Klub (ROLK).

ROLK medlemmer: Pris: 200,- kr. Ikke ROLK medlemmer 240 kr. Junior 100,- kr.+ gebyr. Inklusiv i prisen er en lækker anretning serveret af Restaurant Store Børs samt kaffe. Drikkevarer kan købes særskilt.

Køb billet her