”Hvorfor elsker vi lystfiskeri så højt? ”

Mandag den 13. januar kl. 18.

 Sted: Roskilde Sejlklub – Strandgade 12 – 4000 Roskilde. Pris: 125 kr. I prisen er en lækker ret fra den Vietnamesiske Street Food restaurant AN NO i Roskilde samt en øl eller sodavand. Foredraget er også for ikke ROLK – medlemmer.

Hvorfor elsker vi lystfiskeri så højt? Netop dette spørgsmål skal vi forsøge at svare på, eller i hvert fald blive lidt klogere på sammen i løbet af en småfilosofisk og hyggelig aften. Gordon P. Henriksen tager styringen via et foredrag der bl.a. indeholder film, radioklip og masser af røverhistorier fra hans mange oplevelser med fiskeri. Men der vil også være en høj grad af inddragelse af publikum og deres erfaringer, perspektiver og tanker. Vi vil forsøge at komme rundt om de mange aspekter af lystfiskeriet som alle er med til at gøre det til noget ganske særligt.

Uanset om man er nybegynder, der lige er blevet suget ind i lystfiskeriets verden, eller om man har livslange erfaringer fra utallige fisketure bag sig, så deler vi lystfiskere noget ganske specielt. Vi synes alle sammen, at lystfiskeri er fuldstændig, fantastisk og har svært ved at forestille os et liv uden lystfiskeri.

Tilmelding til foredraget her:

Her mødes vi