Foredraget er flyttet til:

Tirsdag den 15. marts kl. 18 -21.30 – 2022

 Sted: Roskilde Sejlklub – Strandgade 12 – 4000 Roskilde

 Det er efterhånden en fast tradition at Gordon P. Henriksen holder et foredrag hver vinter i sin egen klub, ROLK, og vi glæder os til at byde ham velkommen igen.

Denne aften vil Gordon dele ud af gode råd og sine mange erfaringer fra utallige fisketure i Danmark og udlandet. Men der bliver ikke fokus på gode råd om hvordan du fanger flere fisk på dine fisketure. Næh denne aften skal det handle om alle de andre ting der er med til at gøre en fisketur mindeværdig og til noget man bare glæder sig til at komme afsted på igen og igen. Gordon vil fortælle om strategier for valg af fiskekammerater såvel som fiskeplads – om selskabets, omgivelserne og landskabets betydning for hele stemningen på en fisketur. Om årets gang og sæsoner, om at stå tidligt op, og hvorfor en kaffe eller en frokost tilberedt på bålet sagtens kan være højdepunktet på en fisketur hvor de helt store fangster udebliver. Gordon vil opfordre dig til ”at gøre noget dumt” og til at løfte madpakken på fisketurene til nye højder. Og jo, måske kommer der et par enkelte fiskefifs om hvordan du fanger lidt mere. – Det er jo alligevel en essentiel del af at tage på fisketur. – Også for Gordon.

Du vil uden tvivl gå derfra med en masse ny praktisk viden du kan bruge til at planlægge dine kommende ture, og ikke mindst med en masse inspiration til hvordan dine egen fisketure bliver endnu bedre.

Voksne pris: 125 kr. Juniorer: 80 kr.

I prisen er en spændende ret fra den Vietnamesiske /Street food restaurant AnNo i Roskilde. Vi starter derfor med fællesspisning. Drikkevarer kan købes i sejlklubben.

P.S. medbring Coronapas eller gyldig Coronatest

Tilmeld dig her

Her mødes vi