ROLK betaler for uddannelsen, du betaler kun for transporten!

Er der lystfiskere på 13-18 år i din forening? Kan I se en idé i at dygtiggøre de unge, så de kan bringe jeres forening videre? Så tilmeld dem Danmarks fedeste fiskeuddannelse –

Fiskeakademiet!

Fiskeakademiet foregår i uge 42, den 17.-22. oktober 2022. Der er tilmeldingsfrist den 17. september.

Fiskeakademiets målsætning er at uddanne unge lystfiskere og at give dem redskaber, så de kan bidrage til arbejdet i deres respektive lokalforeninger og på sigt fungere som instruktør eller kursusleder.

På fiskeakademiet lærer de unge en masse om praktisk lystfiskeri, etik, biologi og miljø. Vi lægger stor vægt på, at de unge får nye kammerater og oplevelser, de aldrig vil glemme.

Praktisk information

Fiskeakademiet foregår på den skønne efterskole, Aalestrup Naturefterskole, hvor deltagerne og holdet af bestående af 14 instruktører og kursusledere bor i elevhusene. Vi bruger det nærliggende fiskevand til undervisning i felten og har adgang til et veludstyret værksted, hvor vi arbejder med fremstilling af fiskegrej.

Ugen er tæt pakket med fisketure, friluftsoplevelser, konkurrencer og inspirerende foredrag. Dertil vil deltagerne modtage grundige instruktioner og praktisk undervisning.

Fiskeakademiet – en uddannelse i fisk

Fiskeakademiet er delt op i fire trin, hvor man som kursist tager skridtet op af stigen for hvert år, man deltager.

Fiske 1 er det første trin på stigen, hvor der er fokus på, at kursisterne bliver introduceret til fiskeakademiet, samt får en god basisviden, som de kan bygge videre på.

Fiske 2 er det næste trin, hvor der gradvist bliver bygget på med bl.a. biologi og videoredigering, samt andre mindre opgaver.

Fiske 3 er det næstsidste trin, hvor kursisterne forberedes på det en endelig afslutning, som kaldes Lederuddannelsen. På Fiske 3 vil kursisterne blive undervist i formidling og selv få til opgave at formidle et emne indenfor fiskeri.

Lederuddannelsen er det sidste trin på Fiskeakademiet. Dette trin skal give kursisterne de sidste færdigheder til, at kunne hjælpe til i deres lokalforening eller bidrage til en

Hvis du vil som junior med på denne uddannelse, så kontakt: uffec@rolk.dk tlf. 40532775

Men kontakt mig hurtigst muligt, der er begrænset pladser.

Tilmeld dig her

Her mødes vi