Fiskeakademiet  – 12.- 16. oktober 2020

ROLK betaler alle udgifterne til selve uddannelsen! Du betaler kun transporten.

Hvis du er mellem 14 og 18 år og vild med at fiske, så tilbyder Danmarks Sportsfiskerforbund dig den bedste og sjoveste fiskeuddannelse.

Hvert år inviterer Danmarks Sportsfiskerforbund alle sine unge medlemmer på en hel uge med fisketure, grejfremstilling, foredrag, kammeratskab og højt humør.

Endnu mere fiskeri

Fiskeakademiet er en videreførelse af det traditionsrige “Juniorlederkursus”, men med en ny og mere fiskegal profil. Tidligere handlede kurset om at gøre dig til en dygtig juniorleder. Det gør det stadig, men “leder”-delen fylder mindre på Fiskeakademiets yngste årgange. I stedet vil vi gøre dig til en bedre lystfisker, og har du lyst til at lave undervisning og arrangementer for andre i din forening, får du også værktøjer til det.

Dygtige instruktører fra Sportsfiskerforbundet guider dig igennem en tætpakket fiskeuge og udvider din viden inden for alle typer af fiskeri.

Samtidig bliver du en rigtig god juniorleder hjemme i ROLK, hvor du kan hjælpe med at guide juniorerne. ROLK havde sidste år flere juniorer på denne uddannelse.

Du kunne måske blive den næste?

Ansøgningsfrist: 1. september 2019 Tilmelding: Juniorleder Michael H. Larsen. fisker@rube.dk  – tlf.22462764

Her mødes vi