Tirsdag den 7. april kl.18.00 (foredraget har været aflyst på grund af sygdom) Sted: Restaurant Store Børs – Roskilde Havn 

Foredrag med de kendte: Lars Henriksen og Rune Westphal

Med en evig nysgerrighed og lyst til at udfordre den viden, vi i vores store kollektive fiskefællesskab har samlet, og med opsamlet data gennem et år. Har 240 kystture og med mere end 600 havørreder har de deltaget i projekt Seatrout Science.

Lars og Rune vil denne aften fortælle om, hvordan projektet åbnede deres øjne for hvordan uhensigtsmæssige rutiner begrænser og hvordan man ændrer dem!

Men også hvordan kysten med ”nye briller” ændrede karakter og åbnede op for flere topkystpladser. At havørredfiskeri er et ”mindgame” ved de fleste der har jagtet sølv på kysten!

En tur igennem Seatrout Science maskinrum giver et indblik i hvordan vores rutiner bliver vores egne begrænsninger og at de i sidste ende, med en vis sandsynlighed er den største årsag til de fleste nulture!

”For at ændre retning, er du nødt til at være bevidst om hvor du er på vej hen!” siger et gammelt ordsprog dette gælder også for os fiskere, vi kan affinde os med udeblevne fangster, men hvis vi ikke reflekterer over om vi kan gøre noget anderledes, så bliver resultatet det samme.

Kom og få fyldt ”værktøjskassen” med redskaber der med bare små justeringer vil give langt flere havørreder!

ROLK medlemmer: Pris: 200,- kr. Ikke ROLK medlemmer 275 kr. Junior 100,- kr.+ gebyr. Inklusiv i prisen er en lækker anretning serveret af Restaurant Store Børs samt kaffe. Drikkevarer kan købes særskilt.

Tilmeld dig her

Her mødes vi