Få inspiration til smagen af Lejre med den nye film om fiskeretten: ’Sol over Lejre’.

Det handler ikke kun om gode, lokale og økologiske råvarer, når retten ’Sol over Lejre’ skal tilberedes. Vigtigt er også tålmodighed, samvær med familie og venner, samt ophold i smukke omgivelser – fx i Nationalpark Skjoldungernes Land.
Når alt det er på plads, skal linen kastes ud og hornfiskene fanges – for netop hornfisk er hovedingrediensen i Lejres ny egnsret, som nu præsenteres i en lille film, der viser lidt af alt det, Lejre har at byde på.

Se den flotte fil her: https://www.youtube.com/watch?v=UP_3-WRhOKo&t=33s

 

 

 

 

 

 

Skyd fiskesæsonen i gang og tilmeld dig til Fjordlandet Open, den 16.-18. marts 2018.

Den 16.-18. marts 2018 kan du deltage i Catch & Release kystkonkurrencen Fjordlandet Open. Fang en stor smuk havørred, tag et billede af den og sæt den efterfølgende ud i fjorden igen – og tag en flot præmie med hjem i stedet!

Tilmeld dig til Danmarks største Catch & Release kystkonkurrence, der afholdes den 16.-18. marts 2018. Som deltager konkurrerer du om at fange den længste havørred i Isefjorden og Roskilde Fjord, samt om at tage de bedste billeder og film i løbet af konkurrencen. I løbet af weekenden mødes alle deltagerne fredag og søndag aften/eftermiddag på Værftscaféen i Holbæk. Følg med på Facebook.

Glæd jer til:

  • 9 heldige vindere, der bl.a. kan vinde en fiskerejse til Island af Pro-Outdoor samt andre kontante præmier.
  • Holbæks nye Borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, byder jer velkommen fredag aften.
  • Fiskeri i hele Roskilde Fjord og Isefjorden.
  • Et hyggeligt arrangement fredag aften og søndag eftermiddag i selskab med andre lystfiskere.
  • Fredag aften er åbent for alle (du behøves ikke være deltager), så kig forbi hvis du er interesseret i lystfiskeri.

Du har mulighed for at vinde en af følgende tre konkurrencer:

Tilmelding og overnatningspakker

Udover tilmeldingsgebyret på 250 kr-, kan man vælge at købe en af vores overnatningspakker med overnatning fredag den 16. og lørdag den 17. marts 2018:

1550 kr.- Overnatning for 2 personer i en hytte på Orø Strandcamping, inkl. tilmelding strøm, aftensmad fredag, adgang til køkken og valgfri færge*.
2100 kr.- Overnatning for 2 personer i en hytte på Holbæk Fjord Camping, inkl. tilmelding, strøm, aftensmad fredag og adgang til køkken.
2256 kr.- Overnatning for 4 personer i en hytte på Orø Strandcamping, inkl. tilmelding, strøm, aftensmad fredag, adgang til køkken og valgfri færge*.
2500 kr.- Overnatning for 2 personer på Hotel Sidesporet, inkl. tilmelding, aftensmad fredag og lørdag og morgenmad lørdag og søndag.
2800 kr.- Overnatning for 4 personer i en hytte på Holbæk Fjord Camping, inkl. tilmelding, strøm, aftensmad fredag og adgang til køkken.

*Der er to færger, der sejler fra Orø: Orø Færgen mellem Holbæk og Orø samt Østre Færge mellem Hammer Bakke og Orø.

Frivillig catch & release konkurrence

Ganske som tidligere fortsætter fiskekonkurrencen som en frivillig C&R konkurrence (catch & release). Derfor skal du ikke tage fisken med til indvejning – den skal blot fanges, registreres med målebånd og foto og tilmeldes i konkurrencen. Den længste fisk vinder. Da det er en frivillig C&R konkurrence, har du selvfølgelig lov til at hjemtage din fangst, hvis man ønsker dette. Se mere under ”Regler” og se præmielisten. Husk at “like” konkurrencens Facebook side, hvor der herover weekenden løbende lægges billeder op af fangede fisk.

Stormen Ingolf deltog i Fjordlandet Open 2017

Til Fjordlandet Open 2017 oplevede vi, hvordan landets garvede og modige fiskere tog ud i Roskilde og Isefjordens stigende vandstande. I løbet af weekenden meldte stormen Ingolf sin ankomst, men det satte ikke en stopper for de 60 deltagende lystfiskere. Lørdag aften havde Christian Fischer allerede fanget 22 fisk. Ved konkurrencens afslutning var det dog Jesper Marker der løb med sejren, efter, at han fangede weekendens længste fisk på 67 cm. Vi glæder os til endnu en spændende konkurrence i marts 2018.