Sikke en fangst ved Skansehage!

Hej Uffe

Jeg ved ikke om det er noget man deler på Facebook, men jeg havde en rigtigt god dag på Skansehage i dag. 8 makreller i 4 fangster. Dvs. jeg fik 3 makreller på mit første fangstkast, og igen 3 på mit andet (hvor makrellerne tog makrelforfanget i begge tilfælde). Hold da op hvor de kæmpede. Det var helt vildt!! Så havde jeg 2 fangstkast hvor makrellen tog mit kystblink. Så 4 fangstkast og 8 fisk. Fiskede fra kysten iført alm. gummistøvler, (så jeg var egentlig ikke i vandet) på alm. 9 fods kyststang, makrelforfang og et 18 grams blink i enden. Det skal dog sige, at min kone var med (og min svigermor), og de gik tur imens jeg fiskede, og besigtigede alle fiskerne. Der var ingen andre end mig der fangede noget på en 3-400 meters strækning, hvor der var mindst 40 fiskere, så jeg har nok været lidt heldig (og så var jeg nok den eneste der fiskede med makrelforfang!! Det var måske forskellen). Min nabo (på kysten) var lidt ked af at se at jeg bare trak ind. De var en familie på 7 personer, som ikke fik noget som helst.

Største fisk 730 gram, på 43 cm. Mindste 440 gram på 36 cm. Hvis det er noget vi lægger på Facebook, så gør det bare (går ikke ud fra at jeg kan uploade noget på ROLK’s Facebook side). Ellers ser du bare bort fra denne mail.

God sommer

Jørgen Aufeldt

“Ugefisken” – finder fiskene!

Hver onsdag mødes et hold lystfisker ved ROLK´s klubhus kl. 9.00, hvor de så bestemmer hvor fisketure går hen.

Det er er der efterhånden komme mange flotte fisk ud af. Kom med hvis vil lære fjorden gode fiskepladser at kende og være sammen med hyggelige kammarater.

Der er ingen tilmelding, så møde blot op.

Super hyggelig aftentur og hornfisk til alle.

Det blev en rigtig hyggelig aften fisketur efter hornfisk i den nordlige del af Roskilde fjord. Vi var 7 mand der var mødt op.

Efter en kort introduktion til fiskepladsen startede vi med at fiske. I andet kast var der det første hug og inden for 5 minutter var den første hornfisk landet.

Der blev fisket med alt lige fra sildestrimler, over kyllingehjerter til blink både med almindelige kroge og silkesnor.

Den kraftige vind drillede og gjorde det koldt, men der var hornfisk til alle og det varmede på denne flotte forårsaften.

 Skal du med på den næste aftenstur kan det nå at tilmelde dig endnu. Turen foregår tirsdag den 14. maj kl. 18 og der er tilmelding på: Bent@L-Hansen.dk

Knæk og Bræk

Bent